Για επιτυχημένη μαρέγκα

Για  επιτυχημένη μαρέγκα

Για να κάνετε μια επιτυχημένη μαρέγκα, αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι:

• Όλα τα σκεύη να είναι πολύ καθαρά και στεγνά.

• Δεν πρέπει να υπάρχει ίχνος λιπαρής ουσίας, είτε από τα σκεύη είτε από υπολείμματα κρόκου στα ασπράδια.

• Μια μικρή ποσότητα οξέος, όπως χυμός λεμονιού, ξίδι ή κρεμοτάρταρο, βοηθά στη σταθεροποίηση της μαρέγκας.

• Η μαρέγκα θα γίνει γρηγορότερα και ευκολότερα αν τα αυγά είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

• Προσέχουμε να μη χτυπήσουμε τα αυγά περισσότερο από όσο χρειάζεται.

• Χρησιμοποιούμε τη μαρέγκα μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την ώρα που θα τη φτιάξουμε.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER