 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Για να πετυχαίνετε τις καλύτερες και πιο νόστιμες γλυκές κρέμες:
• Δώστε μεγάλη σημασία στις πρώτες ύλες, φροντίζοντας να είναι αρκετά ποιοτικές.
	Επιλέξτε σωστά και προσεκτικά κυρίως την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, το γάλα, τα μπαχαρικά.
• Χρησιμοποιήστε μόνο φρέσκια βανίλια.
	Το άρωμά της είναι ασύγκριτο και παρόλο που το κόστος της δεν είναι μικρό, λόγω της ελάχιστης ποσότητας που χρησιμοποιείται, καταλήγει να είναι αμελητέο.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        