![Tips](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/default_images/yl_1.jpg?itok=8L1tuyBw)
Υλικό που επιτρέπει τη διατήρηση της φυσικοχημικής κατάστασης ενός τροφίμου. Περιλαμβάνει ουσίες οι οποίες επιτρέπουν τη διατήρηση της ομοιογενούς διασποράς δύο ή περισσότερων μη αναμειγνυόμενων ουσιών σε ένα τρόφιμο, καθώς και ουσίες που σταθεροποιούν, συντηρούν ή εντείνουν το υπάρχον χρώμα των τροφίμων.