ΠΟΣΕ ΡΗΧΟ

ΠΟΣΕ ΡΗΧΟ

Τρόπος μαγειρέματος κατά τον οποίο το τρόφιμο είναι βυθισμένο σε υγρό που παραμένει πάντοτε κάτω από το σημείο βρασμού (70-82οC) και υπάρχει σε τέτοια ποσότητα ώστε να καλύπτει το τρόφιμο μέχρι τη μέση του ύψους του.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER