ΠΟΣΕ (poché)

ΠΟΣΕ (poché)

Τρόπος μαγειρέματος κατά τον οποίο το τρόφιμο είναι βυθισμένο σε υγρό που παραμένει πάντοτε κάτω από το σημείο βρασμού (70-82οC). Το υγρό πρέπει να έχει αρκετή γεύση για να ισορροπήσει την απώλεια γεύσης του τροφίμου κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER