ΝΤΕΜΙ ΓΚΛΑΣ (demi-glace)

ΝΤΕΜΙ ΓΚΛΑΣ (demi-glace)

Παχύρρευστη, έντονα αρωματισμένη σάλτσα ή βάση για σάλτσα, που παρασκευάζεται από συμπυκνωμένο ζωμό κρέατος με την προσθήκη κρασιού και αρωματικών. Αποτελεί βασική σάλτσα της γαλλικής κουζίνας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αμέτρητων σαλτσών. Η διαδικασία παρασκευής της είναι αρκετά χρονοβόρα, αφού ξεπερνά τη 1 ημέρα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER