ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ (crème brûlée)

ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ (crème brûlée)

Κρέμα από κρόκους αυγών, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, η οποία ψήνεται σε μπεν μαρί στον φούρνο μέχρι να πήξει. Αφού κρυώσει στο ψυγείο πασπαλίζεται με ζάχαρη και στη συνέχεια καίγεται με ειδικό φλόγιστρο, ώστε να αποκτήσει καραμελέ κρούστα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER