ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

Η διαδικασία της θέρμανσης της ζάχαρης μέχρι να υγροποιηθεί και να γίνει σιρόπι, το χρώμα του οποίου κυμαίνεται από μελί μέχρι σκούρο καφέ. Επίσης η ζάχαρη μπορεί να καραμελώσει όταν πασπαλιστεί σε φαγητά και ψηθεί στο γκριλ μέχρι να λιώσει (όπως στην κρεμ μπρουλέ).

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner