ΔΙΟΓΚΩΤΙΚΑ

ΔΙΟΓΚΩΤΙΚΑ

Ουσίες που χρησιμοποιούνται για να φουσκώσουν οι ζύμες και να αυξάνει ο όγκος των ψητών τροφίμων. Για το ψωμί, το πιο γνωστό διογκωτικό είναι η μαγιά. Στα κέικ χρησιμοποιείται μπέικιν πάουντερ και μαγειρική σόδα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER