ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΥΓΟΥ

ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΥΓΟΥ

Μείγμα από χτυπημένο αυγό (με ολόκληρα αυγά ή μόνο με κρόκους, με ή χωρίς νερό ή γάλα), το οποίο χρησιμοποιείται ως επικάλυψη στα τρόφιμα πριν από το ψήσιμο, για να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER