![Tips](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΓΛΑΣΑΡΩ](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/term165_glaso3.jpg?itok=pzyQXV75)
Καλύπτω εδέσματα με λεπτό υγρό που όταν σταθεροποιηθεί γίνεται λείο και γυαλιστερό. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ο δεμένος ζωμός κρέατος, η λιωμένη μαρμελάδα, διάλυμα αυγών ή σοκολάτας. Επίσης ο όρος παραπέμπει σε πολύ δεμένους ζωμούς που έχουν τέτοια πυκνότητα, ώστε να μπορούν να επικαλύπτουν το τρόφιμο.