ΓΛΑΣΑΡΩ

ΓΛΑΣΑΡΩ

Καλύπτω εδέσματα με λεπτό υγρό που όταν σταθεροποιηθεί γίνεται λείο και γυαλιστερό. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ο δεμένος ζωμός κρέατος, η λιωμένη μαρμελάδα, διάλυμα αυγών ή σοκολάτας. Επίσης ο όρος παραπέμπει σε πολύ δεμένους ζωμούς που έχουν τέτοια πυκνότητα, ώστε να μπορούν να επικαλύπτουν το τρόφιμο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER