![Tips](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/menu_image/public/menuimage/_mg_0694_copy.jpg?itok=yZF622i0)
![ΓΚΡΑΒΛΑΞ (gravlax)](https://www.yiannislucacos.gr/sites/default/files/styles/head_image_960x600/public/term163_gravlox.jpg?itok=ngTAqB_w)
Σκανδιναβικός τρόπος παρασκευής αλίπαστων ψαριών. Με τον τρόπο αυτό συνήθως γίνεται ο σολομός, στον οποίο προστίθεται θαλασσινό αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι σε κόκκους και άνηθος.
Σκανδιναβικός τρόπος παρασκευής αλίπαστων ψαριών. Με τον τρόπο αυτό συνήθως γίνεται ο σολομός, στον οποίο προστίθεται θαλασσινό αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι σε κόκκους και άνηθος.