ΒΡΑΣΜΟΣ

ΒΡΑΣΜΟΣ

Τρόπος μαγειρέματος κατά τον οποίο το τρόφιμο είναι βυθισμένο σε κοχλάζον νερό. Ο βρασμός μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: στον σιγανό βρασμό (simmer) και στον κανονικό βρασμό (boil). Σε σιγανό βρασμό μαγειρεύουμε ζωμούς, σούπες, όσπρια και γενικώς ό,τι χρειάζεται πιο χαμηλή θερμοκρασία. Σε κανονικό βρασμό μαγειρεύουμε τα περισσότερα λαχανικά (εξαιρούνται οι πατάτες και τα παντζάρια) και τα ζυμαρικά. Πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει η κατάλληλη ποσότητα αλατιού στο νερό.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER