ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Μέθοδος συντήρησης των φρούτων με αφαίρεση σημαντικού μέρους της υγρασίας τους, ώστε να μην καθίσταται δυνατή η ανάπτυξη μικροοργανισμών και να μειώνεται ή να αναστέλλεται η δράση των ενζύμων. Η αποξήρανση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: φυσική, όταν γίνεται με την έκθεση των τροφίμων στον ήλιο ή τον αέρα, και τεχνητή, όταν γίνεται με θερμό αέρα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER