Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ “THE SEMINAR PROJECT”

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ “THE SEMINAR PROJECT”

Στο TheSeminarProject σας καλούμε να δείτε τη μαγειρική με άλλη ματιά! Απαλλαγμένη από κάθε διάσταση αγγαρείας, αυστηρής διαδικασίας, ρουτίνας και δυσκολίας. Σκοπός μας είναι να σας συστήσουμε τη μαγειρική σαν αυτό που μπορεί πραγματικά να είναι για τον καθένα: μια δημιουργική, ευχάριστη δραστηριότητα, που ανοίγει τις πόρτες της γευστικής απόλαυσης και προσφέρει δρόμους επικοινωνίας και μοιράσματος!

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το TheSeminarProject είναι ότι για να συμμετάσχετε σε κάποιο μάθημα, δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στη μαγειρική ούτε να επιδείξετε κάποια ιδιαίτερη ικανότητα σε αυτήν. Δεν θέλουμε να είστε αγχωμένοι ή έστω και λίγο φοβισμένοι για το πώς μαγειρεύετε. Δεν σας αξιολογούμε, δεν μας απασχολεί η επίδοση.  Στο χώρο μας, θέλουμε όλοι να νιώθουν άνετα και να είναι χαρούμενοι, με αυτά που τους δείχνουμε και  με τα όσα καταφέρνουν να κάνουν οι ίδιοι. Αποστολή μας είναι να σας χαρίζουμε ευχάριστες εμπειρίες με  αφορμή τη μαγειρική!  Εδώ θέλουμε να αφήσετε πίσω το άγχος της ημέρας, να περάσετε όμορφα, να γνωρίσετε νέα πράγματα, να εξασκηθείτε σε αυτά και να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις, ερχόμενοι κοντά με περισσότερο κόσμο.

Κάθε μάθημα στο TheSeminarProject, επιδιώκει έναν ιδανικό συνδυασμό πρακτικής μάθησης και διασκέδασης!  Γι’αυτό και είναι δομημένο ως εξής: σας υποδεχόμαστε με ένα ποτό και ένα κέρασμα. Σας δίνουμε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αφού κάνουμε μια μικρή εισαγωγή για το τι πρόκειται να φτιάξουμε, χωριζόμαστε σε μικρότερες ομάδες, και μαγειρεύουμε όλοι μαζί ένα νόστιμο γεύμα. Καθ’όλη τη διάρκεια, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, συζητάμε, ακούμε μουσική, αστειευόμαστε, είμαστε χαλαροί και απολαμβάνουμε τη μαγειρική ως διαδικασία και εμπειρία. Στόχος του μαθήματος δεν είναι να γίνετε σεφ ούτε τέλειοι μάγειρες, αλλά να φύγετε έχοντας αποκομίσει μερικές γνώσεις που θα σας δώσουν άλλον αέρα όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας! Παράλληλα όμως, αφήνοντας πίσω σας το TheSeminarProject  θέλουμε να έχετε βιώσει μια ομαδική, δημιουργική και ευχάριστη εμπειρία και να έχετε γευτεί υπέροχα πιάτα. Αυτό είναι που θέλουμε να σας προσφέρουμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που μας λέτε ότι το καταφέρνουμε.

Σας περιμένουμε!
 

Πληροφορίες: Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6812602, Δευτέρα-Παρασκευή, 12:00-17:00.

Μαθήματα

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER