Φρέσκα, Γεμιστά Ζυμαρικά: Τορτελίνι & Ραβιόλι
Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει συμπληρωθεί. Δηλώστε ενδιαφέρον όταν ξαναπρογραμματιστεί η διεξαγωγή του
Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή
Κόστος συμμετοχής
55€
Και φρέσκα, και γεμιστά και λαχταριστά... Υπέροχα ζυμαρικά από τα δικά σας χέρια!
Στο ΤheSeminarProject θα σας μάθουμε να φτιάχνετε γεμιστά ζυμαρικά, βήμα-βήμα. Η τεχνική για ραβιόλι και τορτελίνι που θα σας δείξει ο σεφ, θα σας ενθουσιάσει, ειδικά όταν θα τα σερβίρετε στο πιάτο και θα τα συνοδεύσετε με διάφορες, πλούσιες, μυρωδάτες σάλτσες.
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προετοιμασία, την παρασκευή, το μαγείρεμα και το σερβίρισμά τους, θα σας εξηγηθούν με απόλυτη σαφήνεια και φυσικά, όπως σε κάθε hands-on, θα εξασκήσετε και πρακτικά όλη τη διαδικασία!
Μετά, θα μπορείτε απλά να απολαύσετε στο σπίτι τα δικά σας φρέσκα, γεμιστά ζυμαρικά, όποτε και όπως τα επιθυμείτε!
Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθετε μαζί μας :
- Πώς να παρασκευάζετε ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά.
- Πώς να ανοίγετε το φύλλο της ζύμης και να φτιάχνετε ραβιόλι και τορτελίνι.
- Πώς να φτιάξετε τη γέμιση για τα ζυμαρικά σας.
- Πώς να βράζετε σωστά τα ζυμαρικά σας αλλά και πώς να τα συντηρείτε για μελλοντική χρήση.
- Πώς να φτιάχνετε διάφορες σάλτσες, που θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν τα ζυμαρικά σας.
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.