ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Κυριακάτικο Brunch

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Η Κυριακή ξεκινά υπέροχα μ' ένα χορταστικό brunch, κάτι μεταξύ πρωϊνού και μεσημεριανού γεύματος δηλαδή, που είναι ό,τι πρέπει για το αργοπορημένο μας ξύπνημα.

Το όνομά του προκύπτει από το συνδυασμό των breakfast και lunch και μπορεί να αποτελεί μια ξενόφερτη συνήθεια, αλλά είναι τόσο απολαυστική και συνάμα βολική, που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής πλέον και στη χώρα μας.

Σ' αυτό το μάθημα μαθαίνουμε τον τρόπο να φτιάχνουμε στο σπίτι απολαυστικά brunch, με σχετικά εύκολο και γρήγορο τρόπο και χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα λίγο-πολύ υλικά του ψυγείου μας. Προτείνονται ιδανικές λύσεις για να συνδυάσουμε γεύση και ευκολία την Κυριακή και φυσικά να μείνουμε χορτάτοι!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για λαχταριστές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, που θα συνοδεύσουν εξαιρετικά τον καφέ και τους χυμούς μας και θα κάνουν την Κυριακή μας ακόμα ομορφότερη!

Μην ξεχνάτε ότι τα μαθήματα στο TheSeminarProject είναι hands-on, που σημαίνει ότι μαγειρεύετε και εσείς τις συνταγές και στο τέλος τις απολαμβάνετε!!!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Αυγά μπένεντικτ

Γαλλική ομελέτα με μανιτάρια σοτέ και τυρί κρέμα

Φινανσιέ κανέλα με καραμελωμένα αχλάδια

Aυγόφετες «french toast» με καραμελωμένες μπανάνες

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner