ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Φρέσκα Ζυμαρικά: Ταλιατέλες & Παπαρδέλες

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Σ' αυτό το μάθημα θα διδαχτείτε πως να φτιάχνετε μόνοι σας φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά. Θα σας παρουσιάσουμε την τεχνική για να τις ταλιατέλες και τις παπαρδέλες, δύο από τα πιο απλά και διαδεδομένα ζυμαρικά σε φρέσκια μορφή. Εστιάζοντας στα δύο αυτά είδη, αποκτάτε τη βασική γνώση και για τα υπόλοιπα, αφού όλα τα ζυμαρικά ξεκινούν με την ίδια τεχνική παρασκευής.

Μαζί με το σεφ,  θα δημιουργήσετε την ιδανική ζύμη και θα εξασκηθείτε στο άνοιγμα του φύλλου, με τα κατάλληλα εργαλεία. Επίσης θα μάθετε τους τρόπους που μπορείτε να κόβετε  τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας αλλά και πώς να τα διατηρείτε. Και το μάθημα δεν τελειώνει εδώ... Συνεχίζεται με το σωστό μαγείρεμα των ζυμαρικών και φυσικά με συνταγές για υπέροχα πιάτα. Ο σεφ θα μοιραστεί μαζί σας ιδέες και μυστικά για σάλτσες που παντρεύονται τέλεια με τα φρέσκα ζυμαρικά, κάνοντας τα πιάτα σας νόστιμα και πιο λαχταριστά.

Στο τέλος του μαθήματος, θ' απολαύσετε τις δημιουργίες σας στην άνετη τραπεζαρία, συντροφιά με τον σεφ και την υπόλοιπη παρέα.

Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθετε μαζί μας πώς... :

  • παρασκευάζεται η ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά
  • ανοίγεται το φύλλο της ζύμης και κόβονται οι ταλιατέλες και παπαρδέλες
  • βράζονται σωστά τα ζυμαρικά
  • φτιάχνονται μερικές νόστιμες σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά
  • γίνεται μια εντυπωσιακή παρουσίαση ενός πιάτου ζυμαρικών

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Σπαγγέτι με τόνο, σάλτσα ντομάτα, κάπαρη, πράσινες ελιές & σταφίδες

Ζύμη για ζυμαρικά ΙΙ

Καρμπονάρα με μπρόκολο & μπέικον

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner