ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Αγαπημένες Αλμυρές Τάρτες

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Σ' αυτό το μάθημα θα μάθουμε να φτιάχνουμε τάρτες αλμυρές, μια λαχταριστή λιχουδιά που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Η τάρτα είναι αρκετά απλή και δυνατή σε γεύση, ώστε να υπάρχει στον κατάλογο ενός ταχυφαγείου και από την άλλη είναι τόσο «κλασάτη» ώστε έχει θέση στον κατάλογο ενός γκουρμέ εστιατορίου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αξίζει και μπορεί να έχει και μια θέση στο τραπέζι σας, είτε σε καθημερινή είτε σε γιορτινή περίσταση!

Η παρασκευή μιας αλμυρής τάρτας δεν είναι δύσκολη. Αρκεί να γνωρίζετε σωστά τις βασικές τεχνικές με τις οποίες γίνεται η ζύμη και η γέμισή της. Κοντά μας θα διαπιστώσετε ότι στην ουσία πρόκειται για μερικά απλά βήματα, που αν γίνουν σωστά, σας δίνουν τη βάση για άπειρες τέτοιες δημιουργίες. Σκοπός του μαθήματος λοιπόν είναι να μάθετε όλα τα απαραίτητα τόσο για την ζύμη όσο και για τη γέμιση μιας αλμυρής τάρτας: από τη δημιουργία μέχρι την τελική διαχείριση τους στο σερβίρισμα αλλά και τη συντήρησή τους.

Στο πλαίσιο του μαθήματος, θα δημιουργήσετε οι ίδιοι, δύο διαφορετικές αλμυρές τάρτες. Πρόκειται για συνταγές δημοφιλείς, σχεδόν κλασικές, που δίνουν πιάτα απλά και αγαπημένα. Με την εμπειρία αυτών των δύο δημιουργιών όμως, θα έχετε κατακτήσει τον τρόπο για πολλές ακόμα αλμυρές τάρτες, που θα μπορούν ν' ακολουθούν την όρεξη και τη φαντασία σας.

Στο τέλος του μαθήματος, θ' απολαύσετε φυσικά τις φρεσκοψημένες τάρτες σας στην τραπεζαρία του TheSeminarProject, μαζί με τον σεφ και την υπόλοιπη παρέα.

Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθετε μαζί μας :

  • Πώς φτιάχνουμε τη ζύμη για αλμυρές τάρτες
  • Πώς στρώνουμε στην κατάλληλη φόρμα τη ζύμη της τάρτας
  • Πώς ψήνουμε τη ζύμη της τάρτας
  • Ποια τεχνική ακολουθούμε για να φτιάξουμε γέμιση για αλμυρές τάρτες
  • Πώς πετυχαίνουμε ομοιόμορφο ψήσιμο της τάρτας
  • Πώς διατηρούμε τη ζύμη της τάρτας για μελλοντική χρήση

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Τάρτα με σπανάκι, μπέικον και ανθότυρο

Τάρτα με μανιτάρια σοτέ, κατσικίσιο τυρί και λάδι λευκής τρούφας

Κις λορέν με κρεμμύδια σοτέ και μπέικον

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner