ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ VIDEO ON DEMAND

Σπύρος Πεδιαδιτάκης – Ζαχαροπλαστική σε εστιατόριο

Είδος μαθήματος
On Demand

Κόστος συμμετοχής
45€

Ο Pastry chef,  Σπύρος Πεδιαδιτάκης μας παρουσιάζει τον δικό του τρόπο δημιουργίας εστιατορικών γλυκών και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις ενός pastry chef.


Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες

 

Συνταγές & Τεχνικές
 

Οι συνταγές που θα δείξουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Souffle Grand Marnier / Εσπεριδοειδή / Ginger
  • Ζεστή τάρτα σοκολάτας / Παλαιωμένο Ρούμι / Φαγόπυρο
  • Κατσικίσιο γάλα / Καραμέλα / Κοji

 

Οι τεχνικές που θα δείξουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Souffle με κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • Sorbet και παγωτό
  • Το koji στη ζαχαροπλαστική
  • Μαρέγκα με φαγόπυρο
  • Ζύμη για τάρτες
  • Ζεστή mousse σοκολάτας
  • Opaline καραμέλα
  • Décor σοκολάτας
  • Patron
  • Εσπεριδοειδή semi confit

 

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Μόλις συνειδητοποίησε ποιο ήταν το πραγματικό του πάθος, η είσοδός του στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής ήταν δυναμική, σκόπιμη και παθιασμένη. Γοητευμένος από την τεχνική, την ακρίβεια και την πρωτοπορία, ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης ανέλαβε την πρώτο του ρόλο ως ζαχαροπλάστης στο Βαρούλκο (βραβευμένο με 1* Michelin), στην ηλικία των 18 ετών, εξασκώντας και εξελίσσοντας την τέχνη του για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Με σταθερό στόχο να εμβαθύνει τη γνώση του στη ζαχαροπλαστική, έγινε μέλος σε μερικά από τα πιο ελίτ \ prestigious εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας του κόσμου. Το 2016 δέχτηκε τη θέση του Head Pastry Chef στο βραβευμένο εστιατόριο με 2* Michelin, Σπονδή, στην Αθήνα. Κατόπιν βραβεύτηκε με τον τίτλο του καλύτερου ζαχαροπλάστη για το 2019 από τον ελληνικό οργανισμό Fnl και με τον τίτλο του καλύτερου ζαχαροπλάστη 2020 από τον οργανισμό γαστρονομίας Gault & Millau. Παθιασμένος με τη ζαχαροπλαστική τέχνη, ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης συνεχώς πειραματίζεται, αγαπά να δουλεύει με υφές, γεύσεις και τεχνικές. Ακολούθησε την εμπειρία του, ταξίδεψε σε διάφορες χώρες για να εξελιχθεί περισσότερο, στην πορεία ανακάλυπτε καινούριες μεθόδους και υλικά, χρησιμοποιώντας τα σαν έμπνευση για τις επόμενές του συνταγές. Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης κατέχοντας παραπάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τύπου επιχείρηση που αφορά τη ζαχαροπλαστική βιομηχανία πλέον προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και λειτουργεί ως μέντορας εστιατόρων και επαγγελματιών. Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης είναι ένας από τους Ambassadors της Cacao Barry Chocolate, και δημιουργεί μια σειρά βιβλίων που θα κυκλοφορήσουν σε 22 χώρες  μοιράζοντας την αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER