ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
NEWΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ VIDEO ON DEMAND

Αθηναγόρας Κωστάκος - NOEMA modern Cycladic cuisine

Είδος μαθήματος
Live Stream

Κόστος συμμετοχής
45€

Καθηγητής

Αθηναγόρας Κωστάκος

Αυτό είναι είναι ένα Live stream Masterclass Series σεμινάριο!

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να έχετε πλήρη εικόνα όλων των τεχνικών και των συνταγών που θα ετοιμάζει ο chef ενώ υπάρχει η δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων μέσω του chat που εμφανίζεται κάτω από τον player.
 

Συνταγές & Τεχνικές

Οι συνταγές που θα δείξουμε είναι οι ακόλουθες:
 

  • Καμμένα Παντζάρια / Πέστο με καρύδι & αμυγδαλο / Sauce από στραγγιστό γιαούρτι 
     
  • Σαρδέλες ψητές / Ντομάτες Confit / Σάλτσα σαβορε / σταφίδες 
     
  • Τάρταρ από αγελάδα / Σάλτσα σουτζουκάκια / φρυγανισμένο ψωμί 
     
  • Καψαλισμένο Σκουμπρί / τραγανές ρίζες λαχανικών / λαδολέμονο λουιζας 

 

Λίγα λόγια για τον Αθηναγόρα Κωστάκο

Ένας από τους πιο γνωστούς σεφ στην Ελλάδα με αμέτρητα επιτυχημένα projects παγκοσμίως.

Στο παρελθόν ήταν επικεφαλής σεφ στο βραβευμένο «Bill and Coo» στη Μύκονο, ένα εστιατόριο το οποίο για 10 χρόνια έχει λάβει πολλαπλά βραβεία σαν ένα από τα κορυφαία εστιατόρια υψηλού επιπέδου γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Επιπλέον έχει εργαστεί σε πολλά διάσημα εστιατόρια σαν Culinary Director, όπως το Scorpios και το Branco στη Μύκονο και το Mazi στο Notting Hill.

Tα τελευταία χρόνια του ανήκει το εστιατόριο Meraki στο Λονδίνο, το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από την ημέρα που άνοιξε, παράλληλα αντίστοιχα εστιατόρια θα ανοίξουν τις πόρτες τους φέτος στη Ριάντ αλλά και σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος, είναι γνωστός στην Ελλάδα σαν ο νικητής της μαγειρικής εκπομπής Top Chef, κατά την οποία διάφοροι σεφ διαγωνίζονταν ο ένας τον άλλον μέσα από μια σειρά δοκιμασιών.
Με πολύ εμπειρία σε διαφορετικών ειδών projects, είναι ένας από τους καλύτερους στη δημιουργία «φρέσκων» και ελκυστικών χώρων εστίασης που προσελκύουν όλων των ειδών τα κοινά.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner