ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Μαγειρεύουμε Θαλασσινά

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Γευστικοί θησαυροί της θάλασσας, γίνονται ακόμα πιο νόστιμοι σ’ αυτό το μάθημα και σερβίρονται σε πιάτα που μας ταξιδεύουν!

Γαρίδες, μύδια και καλαμάρια, θα είναι φυσικά οι πρωταγωνιστές! Τα αγαπημένα μας θαλασσινά, αναδεικνύονται στα χέρια του σεφ και εμείς μαθαίνουμε απ’ αυτόν όλα τα μυστικά για να τ’ απολαμβάνουμε στο καθημερινό τραπέζι μας ή για να τα προσφέρουμε στους καλεσμένους μας σε μια ιδιαίτερη περίσταση.

Ο Γιάννης Λουκάκος μας δείχνει συνταγές ώστε να εντάξουμε τα υγιεινά θαλασσινά στη διατροφή μας, απολαμβάνοντάς τα οφέλη και τη γεύση τους.

Εφόσον αποτελούν μάλιστα ένα νηστίσιμο υλικό, τα μάθημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους μας, σε περιόδους σαν και αυτή της Σαρακοστής.

Ελάτε να μαγειρέψουμε γευστικούς μεζέδες και κυρίως πιάτα, που θ' απολαύσουμε στο τέλος του μαθήματος σ' ένα πλήρες γεύμα, με καλό κρασί!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Θαλασσινά στην κατσαρόλα με ντομάτα

Λιγκουίνι με γαρίδες, κολοκύθι, φινόκιο και λεμόνι

Σπρινγκ ρολς με λαχανικά, γαρίδες και σάλτσα σόγια-τζίντζερ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner