VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε καλά αλατισμένο και κοχλάζον νερό και τα σουρώνουμε.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και έπειτα προσθέτουμε το λουκάνικο. Μαγειρεύουμε μέχρι το λουκάνικο να πάρει έντονο χρώμα.
Προσθέτουμε το σκόρδο και μόλις μυρίσει προσθέτουμε το μπούκοβο.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και τον ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να συμπυκνωθεί η σάλτσα περίπου στο μισό.
Προσθέτουμε το σπανάκι και τις φαρφάλες, αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσουν τα ζυμαρικά.
Βγάζουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα και πιπέρι.
Tip:
Αν το λουκάνικο είναι φρέσκο, αφαιρούμε το περίβλημά του και το διαχειριζόμαστε με τον ίδιο τρόπο που θα διαχειριζόμασταν τον κιμά.
Σχόλια