Τραγανές τορτίγιες και πίτες

Τραγανές τορτίγιες και πίτες

FiveStar: 
Average: 4.3 (6 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τις τορτίγιες και πίτες

  • τορτίγιες λευκές, κομμένες σε όγδοα
  • πίτες, κομμένες σε όγδοα
  • αλάτι
  • 2 κιλά ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τις τορτίγιες και πίτες

Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα και το θερμαίνουμε στους 160° C.

Τηγανίζουμε τις τορτίγιες και τις πίτες διαδοχικά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος ανακατεύουμε αργά και προσεκτικά.

Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζουμε.

Τις διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία, μακριά από υγρασία.

Για τις τορτίγιες και πίτες

  • τορτίγιες λευκές, κομμένες σε όγδοα
  • πίτες, κομμένες σε όγδοα
  • αλάτι
  • 2 κιλά ηλιέλαιο

Για τις τορτίγιες και πίτες

Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα και το θερμαίνουμε στους 160° C.

Τηγανίζουμε τις τορτίγιες και τις πίτες διαδοχικά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.

Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος ανακατεύουμε αργά και προσεκτικά.

Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις αλατίζουμε.

Τις διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία, μακριά από υγρασία.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner