Ψάρι: Πώς πρέπει να ξεπαγώσει;

Ψάρι: Πώς πρέπει να ξεπαγώσει;

Για να ξεπαγώσουμε ένα ολόκληρο ψάρι, θα πρέπει να το μεταφέρουμε από την κατάψυξη στο ψυγείο και να το αφήσουμε εκεί να ξεπαγώσει.

Πρέπει επίσης να είναι τοποθετημένο μέσα σε ένα τρυπητό σκεύος, ώστε να στραγγίζουν τα υγρά.

Έτσι, το ξεπάγωμα ψαριού θα γίνει σταδιακά και σωστά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER