Ψάρι και αλεύρωμα: Είναι απαραίτητο το αλεύρωμα για να πετύχουμε καλή κρούστα;

Ψάρι και αλεύρωμα: Είναι απαραίτητο το αλεύρωμα για να πετύχουμε καλή κρούστα;

Όταν τηγανίζουμε ένα ολόκληρο ψάρι με αρκετό λάδι, σε βαθύ ή ρηχό τηγάνισμα, τότε το αλεύρωμα ψαριού είναι ιδανικό.

Στο σοτάρισμα ενός φιλέτου ψαριού όμως, με δέρμα ή χωρίς, όπου δεν θα χρησιμοποιήσουμε μεγάλη ποσότητα λαδιού, το αλεύρωμα δεν είναι απαραίτητο. Μάλιστα, κατά τη γνώμη μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι προτιμότερο να μη χρησιμοποιείται. Αρκεί να ζεστάνουμε καλά το τηγάνι και να σοτάρουμε το φιλέτο ψαριού για την απαραίτητη ώρα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER