Μαχαίρι: Πότε είναι ασφαλές;

Μαχαίρι: Πότε είναι ασφαλές;

Τα μαχαίρια είναι από τα βασικότερα εργαλεία κουζίνας.

Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει πάντα να θυμόμαστε σχετικά με την χρήση τους, είναι πως το κοφτερό και ακονισμένο μαχαίρι είναι ένα ασφαλές μαχαίρι.

Ένα μη ακονισμένο μαχαίρι είναι επικίνδυνο γιατί θα πρέπει να πιέσουμε πιο δυνατά για να κόψουμε, κινδυνεύοντας έτσι να τραυματιστούμε.

Κάτι άλλο, επίσης σημαντικό, είναι να γνωρίζουμε πως υπάρχει το κατάλληλο μαχαίρι για την κάθε δουλειά. Αυτό είναι ακόμα κάτι που πρέπει να τηρούμε αν θέλουμε να δουλεύουμε σωστά και με ασφάλεια.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner