
Υποβλήθηκε από anna στις 29 Ιανουαρίου, 2015.
Gr
Την Κυριακή 28/12/2014 η εφημερίδα Real News κυκλοφόρησε με μια σύντομη συνέντευξη του σεφ και την αναλυτική παρουσίαση της δημοφιλούς συνταγής Κριθαράκι "γιουβέτσι" με μοσχαρίσια ουρά που σερβίρεται στο Ψωμί & Αλάτι.
Το μενού του εστιατορίου καθώς και ο ανακαινισμένος χώρος του παρουσιάστηκαν επίσης στο άρθρο που υπογράφει η δημοσιογράφος Χρύσα Κακιώρη.
Για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα, επιλέξτε το αρχείο δεξιά.
