
Υποβλήθηκε από roubina στις 18 Μαΐου, 2013.
Gr
Με αφορμή την επανέκδοση ενός μέρους του βιβλίου του Γιάννη Λουκάκου «Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook», που κυκλοφόρησε ως ένθετο με τον «Τηλεθεατή» στις 17 Μαΐου του 2013, ο σεφ έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό και μίλησε για το βιβλίο αυτό, τις ιδιαιτερότητες που το έκαναν να γνωρίσει τόση επιτυχία και τον τρόπο που ο ίδιος αντιλαμβάνεται τη μαγειρική και το πώς αυτή πρέπει να μεταδίδεται σε κάθε οικιακό μάγειρα, με αποτελεσματικό τρόπο.
Για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα, επιλέξτε το αρχείο δεξιά.
