Υποβλήθηκε από author στις 08 Ιουνίου, 2010.
Gr

"Απλά μεν, ελαφρά όχι"

" Με σπουδές στην σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America και προϋπηρεσία σε μεγάλο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ο υποδειγματικά οργανωτικός σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Ψωμί & Αλάτι προτιμά να σερβίρει τους πελάτες του καθημερινά φαγητά, νόστιμα, αν και με λίγα λιπαρά παραπάνω. Άλλωστε «δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι κάνω πιάτα διαίτης», δηλώνει κατηγορηματικά. "

Από τη συνέντευξη στην Δάφνη Καραπιπέρη  για το περιοδικό Γαστρονόμος τον Ιούνιο του 2010.

Για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα, επιλέξτε τα αρχεία δεξιά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner