
Υποβλήθηκε από author στις 08 Ιουνίου, 2010.
Gr
"Απλά μεν, ελαφρά όχι"
" Με σπουδές στην σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America και προϋπηρεσία σε μεγάλο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ο υποδειγματικά οργανωτικός σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Ψωμί & Αλάτι προτιμά να σερβίρει τους πελάτες του καθημερινά φαγητά, νόστιμα, αν και με λίγα λιπαρά παραπάνω. Άλλωστε «δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι κάνω πιάτα διαίτης», δηλώνει κατηγορηματικά. "
Από τη συνέντευξη στην Δάφνη Καραπιπέρη για το περιοδικό Γαστρονόμος τον Ιούνιο του 2010.
Για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα, επιλέξτε τα αρχεία δεξιά.



