TIPS
Για τη σαλάτα από φακές
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γλυκοπατάτες. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το κόλιανδρο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε τις γλυκοπατάτες σε απορροφητικό χαρτί και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και σερβίρουμε μαζί με το χοιρινό.
Για τη σάλτσα με λεμόνι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και διατηρούμε στο ψυγείο.





Σχόλια