 TIPS
                                                                                        TIPS
                                        Για τη ρεμουλάντ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο.
TIP: Αντί για εστραγκόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άλλο βότανο σας αρέσει.
TIP: Η ρεμουλάντ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ, σε άλλο σάντουιτς ή ως βάση σε κοτοσαλάτα ή τονοσαλάτα.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
      



 
    
Σχόλια