 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Στην τεχνική παρασκευής ενός ριζότο υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες με μεγάλη σημασία για το αποτέλεσμα.
• Προσοχή να μην παραφορτώσουμε το ριζότο με υλικά. Μην ξεχνάμε ότι είναι πιάτο με κύριο στοιχείο το ρύζι.
• Προσθέτουμε μικρές, συχνές δόσεις του ζωμού, με ιδιαίτερη προσοχή προς το τέλος της διαδικασίας. Έχετε κατά νου πως είναι πάντα εύκολο να προσθέσεις, αλλά δύσκολο να αφαιρέσεις ζωμό από το ριζότο.
• Αλατίζουμε σταδιακά από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας παρασκευής.
• Διατηρούμε τον βρασμό σε χαμηλά επίπεδα.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        