KONBU (ΚΟΝΜΠΟΥ)

KONBU (ΚΟΝΜΠΟΥ)

Το Konbu είναι ένα πολύ διαδεδομένο είδος φυκιών που χρησιμοποιείται πολύ στην Ιαπωνία αλλά και γενικότερα στις Ασιατικές χώρες. Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται σε διάφορες παρασκευές όπως χορτοφαγικές σούπες, ζωμούς αλλά και σάλτσες. Σε βιομηχανοποιημένα προϊόντα το βρίσκουμε και αφυδατωμένο για καρύκευμα.  

Το Konbu είναι πλούσια πηγή ιωδίου, μαγνησίου, ασβεστίου  αλλά και πλούσια πηγή γλουταμινικού νατρίου που προσδίδει ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner