ΓΑΥΡΟΣ

ΓΑΥΡΟΣ

Ψάρι του αφρού που φτάνει μέχρι τα 20 εκ σε μήκος και ψαρεύεται κυρίως τον Αύγουστο. Τα βραγχιακά του επικαλύμματα αποτελούν αξιόλογο κριτήριο νωπότητας, από ασημένια στους φρέσκους γαύρους γίνονται κόκκινα στους μπαγιάτικους. Τηγανητός ή με λαδορίγανη στον φούρνο είναι κλασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, όπως επίσης και μαρινάτος αποτελεί εξαιρετικό μεζέ. Γίνεται επίσης και παστός σε μορφή φιλέτου (αντζούγια).

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER