Κονδυλώδης ρίζα με καφέ ροζώδη φλούδα, λευκό εσωτερικό και ήπια γεύση σέλινου.
Το φυτό καλλιεργείται κυρίως για τη ρίζα του, η οποία τρώγεται ωμή σε σαλάτα και μαγειρεμένη σε σούπες και ογκρατέν, ενώ κάνει και εξαιρετικό πουρέ.
Κονδυλώδης ρίζα με καφέ ροζώδη φλούδα, λευκό εσωτερικό και ήπια γεύση σέλινου.
Το φυτό καλλιεργείται κυρίως για τη ρίζα του, η οποία τρώγεται ωμή σε σαλάτα και μαγειρεμένη σε σούπες και ογκρατέν, ενώ κάνει και εξαιρετικό πουρέ.