ΒΕΡΙΚΟΚΑ

ΒΕΡΙΚΟΚΑ

Ο πορτοκαλοκίτρινος στρογγυλός καρπός της βερικοκιάς με καταγωγή από την Αρμενία. Η ελληνική ποικιλία Διαμαντοπούλου έχει τα πιο νόστιμα και αρωματικά βερίκοκα. Τρώγεται και αποξηραμένο, γίνεται μαρμελάδα ή κομπόστα. Είναι το μόνο πυρηνόκαρπο που τα κουκούτσια του χρησιμοποιούνται και γίνονται λικέρ. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, αν πρέπει να ωριμάσει, και στη συνέχεια για 4-5 μέρες στο ψυγείο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER