Ξηρός καρπός σε σχήμα μισοφέγγαρου με καταγωγή από τη Βραζιλία, με πλούσια, βουτυρένια γεύση και μαλακιά υφή. Χρησιμοποιείται στην κινεζική και ασιατική κουζίνα σε πιάτα με ρύζι, κοτόπουλο, μοσχάρι, αλλά και ως συνοδευτικό ποτών.
Ξηρός καρπός σε σχήμα μισοφέγγαρου με καταγωγή από τη Βραζιλία, με πλούσια, βουτυρένια γεύση και μαλακιά υφή. Χρησιμοποιείται στην κινεζική και ασιατική κουζίνα σε πιάτα με ρύζι, κοτόπουλο, μοσχάρι, αλλά και ως συνοδευτικό ποτών.