ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ή ΚΑΡΕ

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ή ΚΑΡΕ

Είναι το κομμάτι από τα πλευρά και το μέσο του ζώου που ενώνεται με τη σπονδυλική στήλη. Το κομμάτι αυτό μπορεί να μαγειρευτεί στον φούρνο ολόκληρο, με κόκαλο ή χωρίς, αν και συνήθως το συναντάμε κομμένο σε μπριζόλες.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER