ΠΑΠΙΑ

ΠΑΠΙΑ

Οικόσιτη αγριόπαπια, η οποία χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική. Η έντονη παρουσία λίπους στον μυϊκό ιστό της καθιστά ιδανικό το κρέας της για αργό ψήσιμο. Οι πιο γνωστές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική είναι η δανέζικη, η Mallard, η Muscovy και η Peking, γνωστή και ως Long Island. Επειδή το κρέας της πάπιας περιέχει αρκετό λίπος, το μαγείρεμά της απαιτεί προσοχή. Μπορεί να μαγειρευτεί ολόκληρη ή να διαχωριστούν τα πόδια από το στήθος. Συχνά τα πόδια της πάπιας μαγειρεύονται με το λίπος τους με τη μέθοδο κονφί. Πέρα από το κρέας της, χρησιμοποιείται ευρύτατα και το λίπος της στη μαγειρική, για τηγάνισμα ή για κλασικές γαλλικές παρασκευές, όπως το κονφί.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER