Κομμάτι του αρνιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Συνήθως γίνεται ψητό και μπορεί να είναι κομμένο σε κομμάτια ή μπριζόλες. Κατάλληλο για τηγάνισμα, μαγείρεμα και στα κάρβουνα. Ταιριάζει εξαιρετικά με δεντρολίβανο ή δυόσμο.
Κομμάτι του αρνιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Συνήθως γίνεται ψητό και μπορεί να είναι κομμένο σε κομμάτια ή μπριζόλες. Κατάλληλο για τηγάνισμα, μαγείρεμα και στα κάρβουνα. Ταιριάζει εξαιρετικά με δεντρολίβανο ή δυόσμο.