ΧΤΑΠΟΔΙ

ΧΤΑΠΟΔΙ

Μαλάκιο το οποίο μπορεί να είναι σκληρό και πρέπει να μαλακώσει προτού μαγειρευτεί, διαδικασία που πραγματοποιείται συχνά στα σημεία πώλησης. Τα κουλουριασμένα πλοκάμια είναι ένδειξη ότι έχει μαλακώσει. To χταπόδι μπορεί να γίνει στη σχάρα, ποσέ, σοτέ, τηγανητό ή στον ατμό. Ταιριάζει εξαιρετικά με σκόρδο, ντομάτα, λεμόνι, μάραθο, τζίντζερ, κρασί και σόγια σος. Είναι δημοφιλές στην Ισπανία και την Ιταλία, ενώ μεγάλη κατανάλωση χταποδιού γίνεται και στην Ιαπωνία. Στην Ελλάδα είναι σημαντικότατο κομμάτι της ελληνικής διατροφής.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER