ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Τρόπος διατήρησης φρούτων σε πολτοποιημένη μορφή, βρασμένων μαζί με ζάχαρη. Η μαρμελάδα αποκτά παχύρρευστη υφή χάρη στον συνδυασμό πηκτίνης και οξέος των φρούτων, καθώς και στη ζάχαρη, η οποία προστίθεται κατά τη διαδικασία. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη μαρμελάδας. Συνήθως χρησιμοποιείται για επάλειψη σε ψωμί και ως γέμιση σε πολλά γλυκίσματα. Σε ορισμένες αγγλόφωνες χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, ο όρος μαρμελάδα βάσει νομοθεσίας χρησιμοποιείται μόνο για τις μαρμελάδες που προέρχονται από εσπεριδοειδή. 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER