ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Το προϊόν που προκύπτει από το μαγείρεμα της ζάχαρης σε υψηλή θερμοκρασία, κατά τη διάρκεια του οποίου η ζάχαρη μετατρέπεται σε παχύρρευστο υγρό με σκούρο καφέ χρώμα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει, η καραμέλα γίνεται σκληρή και εύθραυστη.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER