Πώς να φιλετάρουμε ένα στρογγυλό ψάρι

Πώς να φιλετάρουμε ένα στρογγυλό ψάρι

Το φιλετάρισμα των ψαριών δεν είναι κάτι δύσκολo, αλλά απαιτεί σωστή τεχνική και κατάλληλα εργαλεία.


Βασικές οδηγίες:


• Πριν ξεκινήσετε το φιλετάρισμα, απομακρύνετε πρώτα τα εντόσθια και τα λέπια και πλύνετε καλά το ψάρι.


• Στεγνώστε καλά το ψάρι από την υγρασία του.


• Χρησιμοποιήστε την άκρη του μαχαιριού και δουλέψτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα το μαχαίρι κοντά στο κόκκαλο.


• Μην ξεχάσετε να φυλάξετε τα κόκκαλα γιατί χρησιμεύουν στην παρασκευή ζωμού!

 

Εργαλεία

Για το φιλετάρισμα, θα χρειαστείτε:


• Ένα μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, κατά προτίμηση εύκαμπτο.


• Μια επιφάνεια κοπής.

 

Ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών, μπορείτε να δείτε τα βήματα της διαδικασίας για το φιλετάρισμα ενός στρογγυλού ψαριού.

  1. step
  2. step
  3. step
  4. step
  5. step
  6. step
  7. step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner