 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Το φιλετάρισμα των ψαριών δεν είναι κάτι δύσκολo, αλλά απαιτεί σωστή τεχνική και κατάλληλα εργαλεία.
	Βασικές οδηγίες: 
	• Πριν ξεκινήσετε το φιλετάρισμα, απομακρύνετε πρώτα τα εντόσθια και τα λέπια και πλύνετε καλά το ψάρι.
	• Στεγνώστε καλά το ψάρι από την υγρασία του.
	• Χρησιμοποιήστε την άκρη του μαχαιριού και δουλέψτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα το μαχαίρι κοντά στο κόκκαλο.
	• Μην ξεχάσετε να φυλάξετε τα κόκκαλα γιατί χρησιμεύουν στην παρασκευή ζωμού!
	
	 
Εργαλεία
Για το φιλετάρισμα, θα χρειαστείτε:
	• Ένα μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, κατά προτίμηση εύκαμπτο.
	• Μια επιφάνεια κοπής.
Ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών, μπορείτε να δείτε τα βήματα της διαδικασίας για το φιλετάρισμα ενός στρογγυλού ψαριού.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                        