Club Sandwich Club Sandwich

Club Sandwich

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 4.7 (20 votes)

INGREDIENTS

Για το σάντουιτς

  • 6 φέτες ψωμί του τοστ
  • 30 γρ. γαλλική σαλάτα
  • 30 γρ. τυρί τσένταρ, σε φέτες
  • 40 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
  • 50 γρ. ντομάτα, σε φέτες
  • 20 γρ. μπέικον, σε φέτες
  • 30 γρ. μαγιονέζα
  • 10 γρ. αγγούρι τουρσί
  • 80 γρ. στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένο

DIRECTIONS

Για το σάντουιτς

Βάζουμε το μπέικον σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε δεύτερη λαδόκολλα από πάνω και σκεπάζουμε με ένα ταψί. Ψήνουμε στους 160°C μέχρι να γίνει τραγανό. Φρυγανίζουμε το ψωμί. Απλώνουμε τρία ψωμιά και αλείφουμε με μαγιονέζα.

Τοποθετούμε την πρώτη φέτα ψωμί με τη στρώση μαγιονέζας προς τα επάνω και βάζουμε ένα φύλλο γαλλική σαλάτα, το μαγειρεμένο κοτόπουλο, το μπέικον και μια φέτα ντομάτα. Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ με τη μαγιονέζα προς τα επάνω. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τη γαλλική σαλάτα, το ζαμπόν, τη ντομάτα, το τυρί τσένταρ και το αγγούρι τουρσί και σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού. Βάζουμε οδοντογλυφίδες στο κέντρο κάθε πλευράς του σάντουιτς και κόβουμε διαγώνια με ένα μαχαίρι, ώστε να σχηματιστούν 4 τρίγωνα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο σάντουιτς.

 

TIP: Κλασικός συνδυασμός είναι οι τηγανητές πατάτες ή τα τσιπς. Εμείς προτείνουμε να το συνδυάσετε με τηγανητά κρεμμύδια.       

Για το σάντουιτς

  • 6 φέτες ψωμί του τοστ
  • 30 γρ. γαλλική σαλάτα
  • 30 γρ. τυρί τσένταρ, σε φέτες
  • 40 γρ. ζαμπόν, σε φέτες
  • 50 γρ. ντομάτα, σε φέτες
  • 20 γρ. μπέικον, σε φέτες
  • 30 γρ. μαγιονέζα
  • 10 γρ. αγγούρι τουρσί
  • 80 γρ. στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένο

Για το σάντουιτς

Βάζουμε το μπέικον σε ένα ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε δεύτερη λαδόκολλα από πάνω και σκεπάζουμε με ένα ταψί. Ψήνουμε στους 160°C μέχρι να γίνει τραγανό. Φρυγανίζουμε το ψωμί. Απλώνουμε τρία ψωμιά και αλείφουμε με μαγιονέζα.

Τοποθετούμε την πρώτη φέτα ψωμί με τη στρώση μαγιονέζας προς τα επάνω και βάζουμε ένα φύλλο γαλλική σαλάτα, το μαγειρεμένο κοτόπουλο, το μπέικον και μια φέτα ντομάτα. Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ με τη μαγιονέζα προς τα επάνω. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τη γαλλική σαλάτα, το ζαμπόν, τη ντομάτα, το τυρί τσένταρ και το αγγούρι τουρσί και σκεπάζουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού. Βάζουμε οδοντογλυφίδες στο κέντρο κάθε πλευράς του σάντουιτς και κόβουμε διαγώνια με ένα μαχαίρι, ώστε να σχηματιστούν 4 τρίγωνα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο σάντουιτς.

 

TIP: Κλασικός συνδυασμός είναι οι τηγανητές πατάτες ή τα τσιπς. Εμείς προτείνουμε να το συνδυάσετε με τηγανητά κρεμμύδια.       

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner