Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, σόγια και φυστικοβούτυρο

Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, σόγια και φυστικοβούτυρο

ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 4.4 (29 votes)

INGREDIENTS

Για τη σαλάτα

  • 250 γρ. νουντλς
  • 150 γρ. καρότο, ζουλιέν
  • 100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες
  • 80  γρ. φασολάκια βρασμένα
  • 100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ
  • 50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες
  • σησαμέλαιο

Για το ντρέσινγκ

  • 120 γρ. σάλτσα σόγιας
  •  60 γρ. χυμός λεμονιού
  • 90 γρ. νερό
  • 90 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 30 γρ. fish sauce

DIRECTIONS

Για τη σαλάτα

Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Για το ντρέσινγκ

Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα. 

Για τη σαλάτα

  • 250 γρ. νουντλς
  • 150 γρ. καρότο, ζουλιέν
  • 100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες
  • 80  γρ. φασολάκια βρασμένα
  • 100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ
  • 50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες
  • σησαμέλαιο

Για το ντρέσινγκ

  • 120 γρ. σάλτσα σόγιας
  •  60 γρ. χυμός λεμονιού
  • 90 γρ. νερό
  • 90 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 30 γρ. fish sauce

Για τη σαλάτα

Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Για το ντρέσινγκ

Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα. 

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner