Your business Our business!

Your business Our business!

Ο Γιάννης Λουκάκος υπογράφει το ιδανικό εταιρικό σας γεύμα στο εστιατόριο «Ψωμί & Αλάτι» στο Χαλάνδρι. Ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός σάς περιμένει για να απολαύσετε ένα ξεχωριστό τραπέζι, να κλείσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού και να διασκεδάσετε με τους συναδέλφους σας.

 

 

Με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών σας, τόσο σε ειδικά διαμορφωμένα μενού όσο και σε διοργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά, δηλαδή υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε προσιτές τιμές. 

 

 

Η πολυετής εμπειρία μας στη διοργάνωση ανάλογων event, αλλά και η εμπιστοσύνη των πολυάριθμων εταιριών που μας έχουν επισκεφθεί, αποτελούν εγγύηση για την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης και πλούσιας σε γευστικές απολαύσεις εκδήλωσης.

 

 

Μια επαγγελματική συνάντηση, ένα γεύμα με συναδέλφους ή ένα team building event μπορούν να στεφθούν με επιτυχία και να εξελιχθούν σε σημείο αναφοράς αν υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις. Και αυτές δεν είναι άλλες από έναν φιλόξενο χώρο, ένα μενού με την υπογραφή του διακεκριμένου chef Γιάννη Λουκάκου, την εξυπηρέτηση που αρμόζει σε ανάλογες εκδηλώσεις και φυσικά το χαμόγελό μας.

 

 

Επιπλέον, στο «Ψωμί & Αλάτι» σας παρέχετε η δυνατότητα να επιλέξετε τις γεύσεις που προτιμάτε και να διαμορφώσετε το τέλειο tailor made menu απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις διατροφικές σας προτιμήσεις. Με αυτό τον τρόπο το κάθε event αποκτά για εμάς ξεχωριστό  χαρακτήρα, ενώ για εσάς εξελίσσεται σε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.   

 

 

Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε αγαπημένες ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, signature πιάτα και μοναδικά κοκτέιλ από το μενού μας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6848178 ή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

 

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ

Πλατεία Ελευθερωτών 8

Τ.Κ. 152 32 Χαλάνδρι

info@psomialati.gr
www.psomialati.gr

 

 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner