Μενού Σαρακοστής και Ανάστασης στο «Ψωμί & Αλάτι»

Μενού Σαρακοστής και Ανάστασης στο «Ψωμί & Αλάτι»

Επειδή και τη Σαρακοστή τα πιάτα μας μπορούν να έχουν και ποικιλία και χαρακτήρα. Επειδή η περίοδος της νηστείας μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ευφάνταστες συνταγές και δημιουργία εκλεπτυσμένων γευστικών προτάσεων. Το «Ψωμί & Αλάτι» έχει ετοιμάσει για εσάς ένα ξεχωριστό μενού, ιδιαίτερα ενισχυμένο και πλούσιο σε νηστίσιμα πιάτα, για το διάστημα μέχρι το Πάσχα.

Επιπλέον, το βράδυ της Ανάστασης σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο με γεύσεις που έχει επιμεληθεί για εσάς ο Chef Γιάννης Λουκάκος. Με πιάτα εμπνευσμένα από τα έθιμα και την παράδοση αλλά με μια δημιουργική πινελιά και άποψη, το εστιατόριο «Ψωμί & Αλάτι» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μια ιδιαίτερη και συνάμα πιστή στην παράδοση γαστρονομική εμπειρία το βράδυ της Ανάστασης. Το βράδυ της Ανάστασης στο «Ψωμί & Αλάτι» θα σερβίρεται αποκλειστικά το συγκεκριμένο μενού.

Δείτε εδώ το μενού της Σαρακοστής καθώς και το μενού της Ανάστασης*. Για κρατήσεις, συμπληρώστε τη φόρμα ηλεκτρονικά εδώ ή τηλεφωνικά στο 210-6848178.

*Το συγκεκριμένο μενού δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτωτικές ενέργειες και η χρήση του περιορίζεται στο σύνολο των ατόμων του τραπεζιού.

 

ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ
Πλατεία Ελευθερωτών 8
152 32, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6848178
info@psomialati.gr
www.psomialati.gr 

 

Ωράριο Λειτουργίας το Μεγάλο Σάββατο (07/04/2018)

Μεσημέρι: 13:30 - 18:00
Βράδυ: 22:30 – 01:00 Μενού Ανάστασης

Κυριακή & Δευτέρα του Πάσχα: Κλειστά

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner