Συνέντευξη και νέα συνεργασία με το clickatlife

Συνέντευξη και νέα συνεργασία με το clickatlife

Συναντήσαμε τον αγαπημένο σεφ και μιλήσαμε μαζί του για αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Δείτε το βίντεο εδώ και, σύντομα, θα μπορείτε να διαβάζετε ακόμη περισσότερο... Γιάννη Λουκάκο στις σελίδες του clickatlife.


Ο Γιάννης Λουκάκος δεν θέλει συστάσεις. Η παρουσία του στην τηλεόραση τον καθιέρωσε ως guru της γεύσης και του καλού φαγητού. Η πορεία του δείχνει πως προσέχει τις επιλογές του κι όποιος γνωρίζει τον χαρακτήρα του, το επιβεβαιώνει. Σεμνός, χαμηλών τόνων, επιλεκτικός, με ισχυρό αισθητήριο, όχι μόνο σε θέματα γαστρονομίας, αλλά και γενικότερα της έννοιας του «ποιοτικού». Από τις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες έχει συμμετάσχει δίνοντας το στίγμα του δικού του ύφους και ήθους, το site, το instagram, το facebook που διατηρεί, μέχρι το Ψωμί και Αλάτι και το Seminar Project στο Χαλάνδρι, όλα δείχνουν πως πρόκειται για έναν σοβαρό επαγγελματία που δεν επαναπαύεται, αλλά «το ψάχνει» διαρκώς.

Εμείς, ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον Γιάννη Λουκάκο και σύντομα θα μπορείτε να αντλείτε ιδέες και έμπνευση από τις συνταγές του που θα φιλοξενήσουμε, εδώ, στο clickatlife. Με αυτή την αφορμή, τον συναντήσαμε και μιλήσαμε μαζί του για όλα: το νέο μενού στο εστιατόριό του, το φαγητό της μαμάς, τα γαστρονομικά trends και τη θέση της Ελλάδας στον χάρτη της γεύσης. Απολαύστε τον!

Πηγή: http://www.clickatlife.gr/geusi/story/86828/o-giannis-loukakos-kserei-to-fagito-kalutera-apo-ton-kathena-video

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner